Se amesteca pe foc intr-un vas laptele de cocos, smantana, laptele condensat.
Se amesteca pe foc intr-un vas laptele de cocos, smantana, laptele condensat, iar cand au ajuns la punctul de fierbere, se da vasul deoparte, se incorporeaza gelatina hidratata 5 min in apa rece, iar dupa omogenizare, se pune in cupe cu o masura (eu am folosit un pahar mic de unica folosinta); se pun cupele in frigider sprijinite in pozitie oblica (eu am rulat un prosop si le-am sprijinit, sa nu alunece).
In acest timp, zmeura curatata, spalata,scursa, se paseaza cu blenderul, se trece prin sita, piureul se pune intr-un vas pe foc impreuna cu mierea, iar cand a ajuns la temperatura de fierbere, se da vasul deoparte si se incorporeaza al doilea plic cu gelatina hidratata in apa rece.
Se scot cupele din frigider, doar daca s-a intarit continutul, se pune cu aceeasi masura zmeura, apoi se lasa la frigider cel putin 4 h sau pana a doua zi, pentru siguranta.
La servire se orneaza cu zmeura si menta.
Crema ramasa se poate pune intr-o alta forma de silicon si tinuta de asemenea la frigider pana a doua zi.
Descoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromataIncearca o reteta simpla si delicioasa de salata de linte cu legume proaspete, perfecta pentru un pranz usor sau o cina...
Salata de linte cu legume proaspete – reteta rapida, delicioasa si sanatoasaIti doresti o rețeta simpla si delicioasa pentru chifteluțe in sos de rosii? Ei bine, aceasta rețeta este atat de buna,...
Chiftelute in sos de rosii - reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii