Se amesteca pe foc intr-un vas laptele de cocos, smantana, laptele condensat.
Se amesteca pe foc intr-un vas laptele de cocos, smantana, laptele condensat, iar cand au ajuns la punctul de fierbere, se da vasul deoparte, se incorporeaza gelatina hidratata 5 min in apa rece, iar dupa omogenizare, se pune in cupe cu o masura (eu am folosit un pahar mic de unica folosinta); se pun cupele in frigider sprijinite in pozitie oblica (eu am rulat un prosop si le-am sprijinit, sa nu alunece).
In acest timp, zmeura curatata, spalata,scursa, se paseaza cu blenderul, se trece prin sita, piureul se pune intr-un vas pe foc impreuna cu mierea, iar cand a ajuns la temperatura de fierbere, se da vasul deoparte si se incorporeaza al doilea plic cu gelatina hidratata in apa rece.
Se scot cupele din frigider, doar daca s-a intarit continutul, se pune cu aceeasi masura zmeura, apoi se lasa la frigider cel putin 4 h sau pana a doua zi, pentru siguranta.
La servire se orneaza cu zmeura si menta.
Crema ramasa se poate pune intr-o alta forma de silicon si tinuta de asemenea la frigider pana a doua zi.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii