parjolute cu vin rosu

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 240g carne tocata de pui
  • 240g carne tocata de vita
  • 240g carne tocata de porc
  • 1 felie de paine inmuiata in lapte
  • 1 lingura de mustar
  • 2 linguri de patrunjel tocat marunt
  • 1 catel de usturoi tocat marunt
  • 2 oua
  • 2 linguri de cascaval ras
  • faina
  • 2 linguri de unt
  • 2 linguri de ulei de masline
  • 120 ml vin rosu sec

Mod de preparare

se amesteca intr-un castron cele 3 tipuri de carne,painea scursa si faramitata,mustarul,patrunjelul,ouale,cascavalul,,sare si piper.se amesteca cu mana totul pana vor fi toate ingredientele bine incorporate.se formeaza parjoalele si se dau prin faina eliminand excesul de faina.se topeste untul intr-o tigaie dupa care se adauga si uleiul,la foc mediu.se prajesc parjoalele si pe o parte si pe alta.dupa 5 min se toarna vinul rosu si se aduce la fierbere.se acopera cu capac,se coboara focul la minim,se continua sa se fiarba la foc mic cca 20 min pana vor fi gata parjoalele.se aduc la masa parjoalele si se servasc calde.pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Fursecuri piersici umplute cu crema - reteta clasica, simpla si delicioasa

Fursecuri piersici umplute cu crema - reteta clasica, simpla si delicioasa

Fursecuri piersici umplute cu crema, fragede si aromate, reteta clasica de casa. Delicioase, colorate si perfecte pentru...

Fursecuri piersici umplute cu crema - reteta clasica, simpla si delicioasa
Salata de pui cu ciuperci si maioneza. Reteta usoara si gustoasa, perfecta pentru orice ocazie

Salata de pui cu ciuperci si maioneza. Reteta usoara si gustoasa, perfecta pentru orice ocazie

Descopera cum sa prepari salata de pui cu ciuperci si maioneza, o reteta usoara si gustoasa, perfecta pentru orice ocazie....

Salata de pui cu ciuperci si maioneza. Reteta usoara si gustoasa, perfecta pentru orice ocazie
Negresa cu gem si nuci - cea mai simpla si delicioasa reteta

Negresa cu gem si nuci - cea mai simpla si delicioasa reteta

Negresa cu gem si nuci – cea mai simpla si delicioasa reteta, perfecta pentru o prajitura umeda si aromata. Fara oua, unt...

Negresa cu gem si nuci - cea mai simpla si delicioasa reteta
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise