autor:

ana catalina focsa

» » Mancaruri cu carne

parjolute cu vin rosu

Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Turcia


    Reteta postata pe: 29 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
Specific:  

Turcia


Reteta postata pe: 29 mai 2008

Ingrediente
240g carne tocata de pui, 240g carne tocata de vita, 240g carne tocata de porc, 1 felie de paine inmuiata in lapte, 1 lingura de mustar, 2 linguri de patrunjel tocat marunt, 1 catel de usturoi tocat marunt, 2 oua, 2 linguri de cascaval ras, faina, 2 linguri de unt, 2 linguri de ulei de masline, 120 ml vin rosu sec

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

2 voturi

Mod de preparare

se amesteca intr-un castron cele 3 tipuri de carne,painea scursa si faramitata,mustarul,patrunjelul,ouale,cascavalul,,sare si piper.se amesteca cu mana totul pana vor fi toate ingredientele bine incorporate.se formeaza parjoalele si se dau prin faina eliminand excesul de faina.se topeste untul intr-o tigaie dupa care se adauga si uleiul,la foc mediu.se prajesc parjoalele si pe o parte si pe alta.dupa 5 min se toarna vinul rosu si se aduce la fierbere.se acopera cu capac,se coboara focul la minim,se continua sa se fiarba la foc mic cca 20 min pana vor fi gata parjoalele.se aduc la masa parjoalele si se servasc calde.pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "parjolute cu vin rosu" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Carnati cu piure de dovleac

Carnati cu piure de dovleac

Se pune dovleacul intr-o tava in cuptor,se fac cateva incizii,se stropeste cu ulei si se lasa 1h;dupa

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Pui la cuptor cu lamaie si bulgur

Pui la cuptor cu lamaie si bulgur

Am scos pielea de pe pulpe si le-am taiat pe jumatate. Le-am spalat bine. Le-am pus intr-o tava impreuna

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    stellu , 24 iunie 2008

    cat despre porc ce sa mai vorbim. ana catalina, nu pune retete la intimplare. ceva mai multa documentare. in rest e ok

  • Fara foto

    stellu , 24 iunie 2008

    atentie la retetele turcesti care in general nu trebuie sa contina ingrediente cu alcool. mai multa grija

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

2 voturi

Ingrediente

  • 240g carne tocata de pui
  • 240g carne tocata de vita
  • 240g carne tocata de porc
  • 1 felie de paine inmuiata in lapte
  • 1 lingura de mustar
  • 2 linguri de patrunjel tocat marunt
  • 1 catel de usturoi tocat marunt
  • 2 oua
  • 2 linguri de cascaval ras
  • faina
  • 2 linguri de unt
  • 2 linguri de ulei de masline
  • 120 ml vin rosu sec

Raporteaza reteta

Retete
de ana catalina focsa
Omleta de cartofi

Omleta de cartofi

Se curata cartofii, se spala bine si se taie in bucatele mici. Acelasi lucru se face si cu ceapa.

99 voturi    31 comentarii
45 min
Aperitive cu oua
Cartofi noi cu unt si marar

Cartofi noi cu unt si marar

Cartofii noi se pun intr-un castron cu apa rece sau calduta, li se rade coaja subtire, se spala bine

9 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spuma de capsuni

Spuma de capsuni

Gelatina foi se inmoaie in apa rece. Galbenusurile se freaca cu zahar. Capsunile se spala, se taie

4 voturi    1 comentariu
30 min
Spume si creme dulci

stellu

cat despre porc ce sa mai vorbim. ana catalina, nu pune retete la intimplare. ceva mai multa documentare. in rest e ok

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Ardei umpluti