Ingrediente
300 g fasole fiarta, o ceapa, o lingura de mustar, 200 ml ulei, sare, piper
Dificultate: Redusa | Timp: 20 min
6 voturi
Prima pagina » Retete Culinare » Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Retete de post, Retete vegetariene
Ingrediente
300 g fasole fiarta, o ceapa, o lingura de mustar, 200 ml ulei, sare, piper
Dificultate: Redusa | Timp: 20 min
6 voturi
constanta proca (Chef de cuisine) , 27 iunie 2010
Este o bunatate !
Delia , 07 martie 2010
Cely, orneaza o felie de paine unsa cu fasole, sa o multumesti si pe Doina. Vezi ca ea nu gaseste nicidata o reteta pe care sa ti-o laude. La nimeni de altfel.....
Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 05 martie 2010
Am sa incerc si eu fasolea batuta cu mustar.
Redusa
20 min
6 voturi
constanta proca (Chef de cuisine)
Este o bunatate !
Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 05 martie 2010
e drept ca dupa o reteta de baza fiecare face dupa placul sau!de ex.eu o sa pun usturoi,oricum merçi pt.idee cely!
constanta proca (Chef de cuisine) , 05 martie 2010
Este foarte gustoasa.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 05 martie 2010
Trebuie sa fie tare gustoasa...
Natalia , 05 martie 2010
,, Reteta seamana izbitor cu reteta din 20 noiembrie ...'' Si fasolele seamana intre ele. E drept ca reteta e diferita. Ce e izbitor?
mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 05 martie 2010
Interesanta pasta de fasole!
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 05 martie 2010
Sigur ca fiecare face pasta de fasole, in felul sau. Nu e prea mult ulei, asta e reteta. Trebuie sa iasa ca o maioneza. Nu se aduga nici boia si nici ketchup,la aceasta pasta, ci la cea cu ceapa calita. Asa se face la noi. Retetele mele sunt asemanatoare,dar difera. De aceea am si postat. Cu putina atentie se observa. Multumesc mult pentru sfaturi si pentru aprecieri. Voi incerca si retea solutionata. Nu dispun de timp ca sa pot poza tot ce pun pe masa. Pupici si multumiri
panseluta (Chef de cuisine) , 05 martie 2010
nu am incercat niciodata fasole frecata cu mustar. mi se pare si mie cam mult ulei la 300 g fasole fiarta.dar poate voua va place mancarea mai grasa.
Angy , 04 martie 2010
Prepar cam rar aceasta fasolica,dar singura diferenta e ca mai pun si usturoi si nu am pus niciodata mustar,dar o sa incerc sa vad ce gust ii da.
Doina Varga (Chef de cuisine) , 04 martie 2010
Fac si eu pasta de fasole fiarta, dar ai pus mult prea mult ulei. Mai bine mai pui un pic din zeama in care a fiert fasolea. I-as da putina culoare cu un strop de boia sau ketchup. Mi-ar fi placut sa vad si un sendvis ornat. Reteta seamana izbitor cu reteta din 20 noiembrie ...
Alice85 (Chef de cuisine) , 04 martie 2010
Trebuie sa fie foarte buna.
violette (Chef de cuisine) , 04 martie 2010
Salivez numai uitandu-ma la poze.......