Se dau prin masina de tocat jumarile si ceapa. Se introduc in robot, se adauga mustarul, margarina si se condimenteaza dupa gust. Compozitia se amesteca in robot pana la omogenizare apoi se toarna la borcan. Pasta de jumari este spumoasa,se intinde usor pe paine si poate fi un aperitiv excelent. Se foloseste la sandwichuri si tartine.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii