Fierbeti ouale 4-5 minute. Curatati-le de coaja si taiati-le in bucati. Pastrati jumatate de ou sau un galbenus fiert pentru decor.
Dati ceapa si cascavalul pe razatoarea mica si topiti untul (margarina).
Puneti intr-un blender untul topit, ceapa, cascavalul, 2-3 lingurite de zeama de lamaie, sare si piper. Mixati 10-15 secunde.
Daca nu aveti blender dati pe razatoare si ouale fierte si amestecati toate ingredientele intr-un castronel cu un tel mic sub forma de para.
Puneti pasta de oua la frigider pentru a se intari 30 de minute.
Se serveste ca aperitiv, la tartine sau pentru sandwich -uri.
Pentru o prezentare deosebita puneti pasta intr-un sprit si asezati-o pe farfurii in diferite forme si modele, dupa inspiratie. Garnisiti cu feliute de rosii, castraveti, lamaie, frunzulite de marar si patrunjel, cascaval ras, galbenusul fiert, jumatatea de ou si cateva picaturi de ulei de masline. Este delicioasa si aspectuoasa.
Pofta buna.
Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureDoriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasaIntr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.
Budinca de cozonacRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii