autor:

lilisor lilisor

» » , Salate, Sosuri

pasta de usturoi

Autor: lilisor lilisor (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 25 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: lilisor lilisor (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 25 mai 2008

Ingrediente
1 catel de udturoi, 1 lingura smantana, 1 cescuta de ulei, sare

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

4 voturi

Mod de preparare

se curata usturoiul si se piseaza bine cu sate, dupa aceea se freaca cu ulei (ca la maioneza) dupa ce s-a format o pasta omogena se adauga smantana si se amesteca incet pana se omogenizeaza bine, se poate presara putin patrunjel tocat.se poate servi cu peste, cartofi etc.
Daca ti-a placut reteta noastra "pasta de usturoi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Ficatei cu pasta de usturoi

Ficatei cu pasta de usturoi

Am încins tigaia tefalata,am pus putin ulei de masline,dupa care am pus ficateii si i-am lasat sub

2 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Fripturi
Friptura de porc la cuptor cu pasta de patrunjel verde si usturoi

Friptura de porc la cuptor cu pasta de patrunjel verde si usturoi

Taiem felii potrivite carnea de porc. Intr-un bol amestecam sosul de soia cu 2-3 linguri ulei si

8 voturi    3 comentarii
1h 25 min
Fripturi
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    iasmy , 07 februarie 2009

    Daca mai pui si putina zeama de lamaie dupa ce amesteci usturoiul cu ulei si apoi adaugi smantana, atunci va fi si mai bun ;)

  • Fara foto

    pop , 04 octombrie 2008

    Cu mici specificatii: dupa ce s-a pisat usturoiul, se freaca intai cu puina sare si o lingurita de mustar si doar dupa aceea se continua amestecul cu ulei.

  • Fara foto

    ana maria lengher (Chef de cuisine) , 31 iulie 2008

    Am incercat si eu o data cu smatna si a iesit destul de bun, mai ales pentru cine vrea ceva mai putin aromat si iute, smatana ii mai ia din aroma si din iuteala

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

4 voturi

Ingrediente

  • 1 catel de udturoi
  • 1 lingura smantana
  • 1 cescuta de ulei
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de lilisor lilisor
pui pe sticla

pui pe sticla

Se decongeleaza si se spala foarte bine puiul,se spala o sticla de bere se umple cu apa calduta,

8 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
saramura de peste

saramura de peste

pestele se curata de solzi si se spalafoarte bine, se pune la fript pe gratarul incins. dupa ce sa

38 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Orez la tigaie

Orez la tigaie

Se spala si se tuaca carnea cubulete mici si se pune la prajit intr-o tigaie cu ulei incins. Intre

18 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

iasmy

Daca mai pui si putina zeama de lamaie dupa ce amesteci usturoiul cu ulei si apoi adaugi smantana, atunci va fi si mai bun ;)

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Sos de lamaie cu ulei Sos de lamaie cu ulei

Acest dressing se poate folosi la peste pe gratar sau la cartofi. Stoarcem lamaile si le pun in pahar, adaugam uleiul si cu un mixer

0 voturi    0 comentarii
10 min
Sosuri
Marinada de miel Marinada de miel

Fasonam pulpa de miel si scoatem oasele. Coasta de miel o portionam in bucati mai mici. Intr-un vas, amestecam condimentele cu delikat

0 voturi    0 comentarii
30 min
Retete de Pasti
Mujedei de usturoi