autor:

lilisor lilisor

» » , Salate, Sosuri

pasta de usturoi

Autor: lilisor lilisor (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 25 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: lilisor lilisor (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 25 mai 2008

Ingrediente
1 catel de udturoi, 1 lingura smantana, 1 cescuta de ulei, sare

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

4 voturi

Mod de preparare

se curata usturoiul si se piseaza bine cu sate, dupa aceea se freaca cu ulei (ca la maioneza) dupa ce s-a format o pasta omogena se adauga smantana si se amesteca incet pana se omogenizeaza bine, se poate presara putin patrunjel tocat.se poate servi cu peste, cartofi etc.
Daca ti-a placut reteta noastra "pasta de usturoi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Friptura de porc la cuptor cu pasta de patrunjel verde si usturoi

Friptura de porc la cuptor cu pasta de patrunjel verde si usturoi

Taiem felii potrivite carnea de porc. Intr-un bol amestecam sosul de soia cu 2-3 linguri ulei si

8 voturi    3 comentarii
1h 25 min
Fripturi
Pasta de conopida cu crema de branza si usturoi

Pasta de conopida cu crema de branza si usturoi

Fierbem buchetelele de conopida in apa cu sare cat sa fie al-dente – daca le fierbem prea tare

25 voturi    21 comentarii
30 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    iasmy , 07 februarie 2009

    Daca mai pui si putina zeama de lamaie dupa ce amesteci usturoiul cu ulei si apoi adaugi smantana, atunci va fi si mai bun ;)

  • Fara foto

    pop , 04 octombrie 2008

    Cu mici specificatii: dupa ce s-a pisat usturoiul, se freaca intai cu puina sare si o lingurita de mustar si doar dupa aceea se continua amestecul cu ulei.

  • Fara foto

    ana maria lengher (Chef de cuisine) , 31 iulie 2008

    Am incercat si eu o data cu smatna si a iesit destul de bun, mai ales pentru cine vrea ceva mai putin aromat si iute, smatana ii mai ia din aroma si din iuteala

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

4 voturi

Ingrediente

  • 1 catel de udturoi
  • 1 lingura smantana
  • 1 cescuta de ulei
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de lilisor lilisor
pui pe sticla

pui pe sticla

Se decongeleaza si se spala foarte bine puiul,se spala o sticla de bere se umple cu apa calduta,

9 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
saramura de peste

saramura de peste

pestele se curata de solzi si se spalafoarte bine, se pune la fript pe gratarul incins. dupa ce sa

38 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Orez la tigaie

Orez la tigaie

Se spala si se tuaca carnea cubulete mici si se pune la prajit intr-o tigaie cu ulei incins. Intre

18 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

iasmy

Daca mai pui si putina zeama de lamaie dupa ce amesteci usturoiul cu ulei si apoi adaugi smantana, atunci va fi si mai bun ;)

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Pui cu sos garam masala Pui cu sos garam masala

Portionam puiul si il uscam cu servetele absorbante, apoi il prajim il uleiul de masline pana se rumeneste putin. Adaugam apoi ceapa

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Sos de fasole si porumb Sos de fasole si porumb

Se amesteca intr-un robot de bucatarie trei sferturi din cantitatea de fasole si porumb, pana se formeaza o pasta. Apoi se rastoarna

2 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofi noi cu sos