Punem o craticioara cu putina apa la fiert si dupa ce clocoteste, o dam la o parte. Cernem zaharul (la inceput 350-400g) si facem o adancitura. Hidratam gelatina in 30 ml apa pentru 5 minute, apoi asezam in apa fierbinte. Cantarim 50g glucoza (eu folosesc miere) si o incalzim pe foc (sa nu fiarba), apoi combinam gelatina cu glucoza, adaugam esenta si turnam in mijlocul zaharului, amestecand cu o lingura de lemn. Cand devine imposibil de amestecat incepem sa framantam pe masa. Nu puneti mai mult de 450g (este bine daca este lipicioasa). Se lasa sa se odihneasca 60 de minute (lasata la uscat la temperatura camerei). Pentru colorat: coloranti gel sau pudra. Singura materie care poate intra in contact cu pasta de zahar este crema de unt (unt amestecat cu zahar).
Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureDoriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasaIntr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.
Budinca de cozonacRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii