Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj apoi se trec printr-un jet de apa rece si se lasa la scurs cateva minute .
Stafidele se pun la inmuiat timp de o ora in putina apa cu rom apoi se scurg bine.
Inrt-un castron incapator se prepara compozitia din branza dulce , smantana , zahar si stafide , se amesteca bine apoi se rastoarna pastele peste si se amesteca din nou foarte bine .
Pofta buna !
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii