Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj apoi se trec printr-un jet de apa rece si se lasa la scurs cateva minute .
Stafidele se pun la inmuiat timp de o ora in putina apa cu rom apoi se scurg bine.
Inrt-un castron incapator se prepara compozitia din branza dulce , smantana , zahar si stafide , se amesteca bine apoi se rastoarna pastele peste si se amesteca din nou foarte bine .
Pofta buna !
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaReteta de salata greceasca. Salata greceasca reteta traditionala. Salata de vara cu rosii, castraveti, ardei, ceapa rosie,...
Salata greceascaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii