Descopera o reteta simpla si gustoasa de fusilli cu carne tocata de pui si sos de rosii. Un preparat rapid si delicios, perfect pentru pranz sau cina, ce va incanta intreaga familie.
Fierbe pastele conform instructiunilor de pe ambalaj in apa cu sare pana devin al dente.
Scurge-le si lasa-le deoparte.
Intr-o tigaie mare, incalzeste uleiul de masline la foc mediu.
Adauga ceapa tocata si caleste-o pana devine aurie si moale (aproximativ 5 minute).
Adauga usturoiul tocat si gateste pentru inca 1 minut, avand grija sa nu se arda.
Adauga carnea tocata de pui in tigaie si gateste-o pana devine rumena, amestecand des pentru a se desface in bucatele mici.
Asezoneaza cu sare si piper dupa gust.
Adauga pasta de tomate si gateste pentru 1-2 minute, amestecand constant.
Adauga rosiile pasate (sau rosiile cuburi), oregano si busuioc uscat. Amesteca bine.
Redu focul si lasa sosul sa fiarba la foc mic timp de 15-20 de minute, amestecand ocazional, pana cand se ingroasa si aromele se amesteca.
Dupa ce sosul este gata, adauga pastele fierte in tigaie si amesteca bine pentru a le acoperi uniform cu sos.
Lasa-le sa se incalzeasca impreuna pentru 1-2 minute.
Serveste pastele cu sos de carne tocata de pui fierbinti, presarati cu Parmigiano Reggiano ras si, daca doresti, decorati cu frunze de busuioc sau patrunjel proaspat.
Incearca si reteta de paste cu ton si smantana, spaghete carbonara sau paste cu sos de rosii. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii