Pastele se fierbe si se limpezeste cu apa rece, pt a evita lipirea acesteia. Mozzarella se taie felii sau cuburi, rosiile se taie in 4 si se presara cu sare, parmezanul sau cascavalul se taie felii subtiri. Crevetii se oparesc 5 minute in apa cu sare, dupa care se trece la decorticarea acestora (reci).
Se amesteca toate ingredientele, iar la sfarsit se adauga sosul: se faramiteaza tonul, se adauga maioneza si uleiul, se amesteca toate ingredientele, se pun peste paste. Se sareaza si pipereaza, se orneaza cu busuioc si se servesc;
Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureDoriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasaIntr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.
Budinca de cozonacRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii