autor:

» » Mancaruri cu carne

Paste cu pui si sos de rosii

Autor: RADA ADRIANA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 iulie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: RADA ADRIANA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 iulie 2016

Ingrediente
300 gr paste,500 gr rosii taiate cuburi,un piept de pui, ceapa mare tocata marunt,1 legatura de patrujel,3-4 linguri ulei,3 catei usturoi,condimente italiene,ardei iute,sare.

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

2 voturi

Mod de preparare

Eu am folosit paste italiene din grau dur pentru ca fierb mai bine isi pastreaza forma si sunt mai gustoase decat cele romanesti.
Pastele se pun intr-o oala cu apa fiarta cu putina sare in picioare, se fierb cam 7-8 minute.Apoi se strecoara.
Pieptul de pui se taie cubulete si se pune in tigaia cu ulei unde am calit putin ceapa si usturoiul.Lasam sa se patrunda un pic si apoi adaugam condimentele italienesti si rosiile taiate cubulete si ardeluliute taiat julien subtire.Se adauga cam 100 ml apa.Se lasa pe foc pana scade putin sosul(cam 15 minute).
Apoi se adauga sarea si pastele.Se adauga patrujelul verde si se servesc calde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu pui si sos de rosii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Paste cu carne de pui in sos de rosii

Paste cu carne de pui in sos de rosii

Pastele se pun la fiert 7 minute cu sare. Cand sunt gata, se pun intr-o strecuratoare si se dau sub

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Paste si pizza
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

35 min

2 voturi

Ingrediente

  • 300 gr paste,500 gr rosii taiate cuburi,un piept de pui, ceapa mare tocata marunt,1 legatura de patrujel,3-4 linguri ulei,3 catei usturoi,condimente italiene,ardei iute,sare.

Raporteaza reteta

Retete
de RADA ADRIANA
Supa de perisoare cu conopida

Supa de perisoare cu conopida

Mod de preparare: Intr-o oala de 5 litri se caleste ceapa si morcovii taiati cubulete cu putina

0 voturi    0 comentarii
1h
Supe de legume
Ficatei cu piure de brocoli

Ficatei cu piure de brocoli

Intr-o oala mai mare se pune in apa cu sare brocolli la fiert pentru 10-12 minute.Dupa ce se fierbe

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri pentru copii
Savarine

Savarine

Intr-un castron amestecam ouale cu zaharul,uleiul, praful de sare, le mixam iar in laptele caldut

9 voturi    1 comentariu
1h 15 min
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Pulpe de pui cu ardei rosii si masline