Ragu este un sos(italia)care se prepara asa: 1 ceapa taiat se pune la calit in putin ulei,se adauga 1 morcov dat prin razatoare,se pune carne tocata(sau carne taiata cubulete mici)(totu dupa portile care le doriti)se calesc ff bine toate ,apoi se pune pasta de tomate si se lasa sa scada bine(daca aveti o frunzulita de busuioc e ff bine ,schimba gustu).Dupa ce pastele au fiert se adauga sosul, se amesteca,se pun in farfurie si seasupra se pune cascaval ras

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii