Pastele se fierb in apa cu sare, respectand timpul de fierbere indicat pe ambalaj. Somonul se taie cubulete cam de 2 cm, se trece prin ulei de masline, si se prajesc 5 minute pe ambele parti. Dupe ce pastele au fiert se scot, iar in apa ramasa se introduc buchetele de broccoli. In vasul unde s-a parjit pestele se adauga smantana si broccoli fiert si scurs, se adauga sare, piper si se amesteca bine la foc mic , 4-5 minute, se adauga si pestele prajit. Pastele se pun pe farfurie, deasupra se adauga sosul de peste cu broccoli si parmezanul ras.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii