Pastele se pun in 5l de apa si se fierb 10-15 minute.
Se taie cepa, carnatii, muschiul, branza si maslinele marunt, ceapa se pune la calit se pune sarea, piperul, boiaua, apoi carnatii si muschiul tiganesc.
Cand acestea sunt rumenite bine se adauga erdeturile a la provence si bazilia pentru a da o aroma aparte.
Se pune branza care se caleste si ea putin apoi sosul napoletan si se lasa sa fiarba bine, spre sfarsit se adauga si maslinele.
Se lasa sosul sa se raceasca si se adauga peste paste.
Peste sos se poate adauga si smantana.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii