paste integrale cu sunca

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 350g paste integrale scurte
  • 1 ciapa
  • 1 catel de usturoi
  • 30g margarina
  • 50ml de vin alb
  • 200g ciuperci din cutie
  • 150g sunca presata
  • 2 rosii
  • 200ml smintina
  • patrunjel tocat,sare ,piper negru.

Mod de preparare

Fierbeti pastele in apa cu sare. Taiem ceapa si usturoiul, le prajim in margarina. Adaugam vinul si lasam putin sa scada. Adaugam ciupercile si sunca taiata julien, lasam putin sa fiarba si adaugam rosiile taiate marunt, curatate de piele si seminte. Saram si piperam. Turnam smantina si mai lasam pe foc 5 min. Se pun pastele scurse pe o farfurie mai mare si pe deasupra se pune sosul de sunca. Se presoara patrunjel tocat. Se servesc calde.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de toamna cu mere si gutui

Tort de toamna cu mere si gutui

Se pregatesc intai fructele.

Tort de toamna cu mere si gutui
Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.

Sarmale cu varza dulce in vas de lut
Ciorba de sfecla cu costita afumata

Ciorba de sfecla cu costita afumata

Ciorba de sfecla cu costita afumata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise