Fierbeti pastele in apa cu sare. Taiem ceapa si usturoiul, le prajim in margarina. Adaugam vinul si lasam putin sa scada. Adaugam ciupercile si sunca taiata julien, lasam putin sa fiarba si adaugam rosiile taiate marunt, curatate de piele si seminte. Saram si piperam. Turnam smantina si mai lasam pe foc 5 min. Se pun pastele scurse pe o farfurie mai mare si pe deasupra se pune sosul de sunca. Se presoara patrunjel tocat. Se servesc calde.
Reteta de pudra de rosii. Cum se face pudra de rosii, reteta simpla si usor de praparat.
Pudra de rosiiPlacinta frageda cu dovleac si nuca. Mai intai se pun la copt miezurile de nuca intr-o tava in cuptorul incins la 180 grade C...
Placinta frageda cu dovleac si nucaPentru orez: taiem ceapa marunt si o calim in cateva linguri de ulei pana devina sticloasa.
Orez cu ciuperci de padure si pui in crusta
Comentarii