paste integrale cu sunca

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 350g paste integrale scurte
  • 1 ciapa
  • 1 catel de usturoi
  • 30g margarina
  • 50ml de vin alb
  • 200g ciuperci din cutie
  • 150g sunca presata
  • 2 rosii
  • 200ml smintina
  • patrunjel tocat,sare ,piper negru.

Mod de preparare

Fierbeti pastele in apa cu sare. Taiem ceapa si usturoiul, le prajim in margarina. Adaugam vinul si lasam putin sa scada. Adaugam ciupercile si sunca taiata julien, lasam putin sa fiarba si adaugam rosiile taiate marunt, curatate de piele si seminte. Saram si piperam. Turnam smantina si mai lasam pe foc 5 min. Se pun pastele scurse pe o farfurie mai mare si pe deasupra se pune sosul de sunca. Se presoara patrunjel tocat. Se servesc calde.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise