se fierb pastele intr-o oala cu apa pana devin moi. se scurge apa, paste sunt puse in taza, tava fiind unsa cu putin ulei de masline.
intre timp intr-un castron se bat ouale pana se fac omleta, apoi se taie marunt carnea si se adauga peste oua, la fel si rosia se taie si se adauga, se toarna compozitia peste pastee, se orneaza cu putina branza, apoi ketchup si se baga la cuptor timp de 30 de min
pofta buna
se serveste cu 1 pahar de bere

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii