autor:

Carmen Dumitrescu

» » Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor

Autor: Carmen Dumitrescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 noiembrie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Carmen Dumitrescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 noiembrie 2011

Ingrediente
2 buc. pastrav proaspat, sare,, ulei de masline, lamaie

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

7 voturi

Mod de preparare

Pestele se curata de intestine (asta daca nu l-am cumparat gata curatat) nu este nevoie sa-l curatam de solzi, pastravul are solzii foarte mici si oricum pielea nu se mananca.

Se ia o foaie de copt, care se unge cu ulei de masline. Se unge si pestele pe toate partile, se da cu sare, piper se pun felii de lamaie in el si pe el. Se impacheteaza, se strange la capete si se pune in tava. Se coace la 200 grade C, cam ~30 de min. Se desface foaia de copt si se mai lasa sa se rumeneasca cateva minute. Se seveste cu lamaie si cartofi nature.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Pastrav la cuptor cu salata marocana de morcovi si naut

Pastrav la cuptor cu salata marocana de morcovi si naut

Salata: Preincalzim cuptorul. Pregatim ingredientele. Morcovii se curata si se spala si se taie

1 vot    0 comentarii
1h
Salate
Pastrav cu ierburi proaspete la cuptor

Pastrav cu ierburi proaspete la cuptor

Se curata pestele si se spala,apoi se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie pergament,se ung pestii

6 voturi    5 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 25 %
999.99 lei
749.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

7 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Frigarui de scoici in crusta de fulgi de nuca de cocos Frigarui de scoici in crusta de fulgi de nuca de cocos

Întâi de toate pregatim carnea de scoici pentru frigarui. Luam scoicile (eu am avut de balta, de Jijia mai exact, de unde

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Piftie de peste Piftie de peste

1. Peștele curățat și spălat bine se pune la fiert în aproximativ 3 litri de apă, împreună cu legumele ( doar vreo

0 voturi    0 comentarii
2h
Aperitive
File de peste cu rosii