autor:

Carmen Dumitrescu

» » Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor

Autor: Carmen Dumitrescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 noiembrie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Carmen Dumitrescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 noiembrie 2011

Ingrediente
2 buc. pastrav proaspat, sare,, ulei de masline, lamaie

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

6 voturi

Mod de preparare

Pestele se curata de intestine (asta daca nu l-am cumparat gata curatat) nu este nevoie sa-l curatam de solzi, pastravul are solzii foarte mici si oricum pielea nu se mananca.

Se ia o foaie de copt, care se unge cu ulei de masline. Se unge si pestele pe toate partile, se da cu sare, piper se pun felii de lamaie in el si pe el. Se impacheteaza, se strange la capete si se pune in tava. Se coace la 200 grade C, cam ~30 de min. Se desface foaia de copt si se mai lasa sa se rumeneasca cateva minute. Se seveste cu lamaie si cartofi nature.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Pastrav la cuptor

Pastrav la cuptor

Pestele spalat, il condimentam cu sare si piper,stropim cu zeama de lamaie, lasam 15 minute la frigider,dupa

11 voturi    12 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Pastrav umplut, la cuptor

Pastrav umplut, la cuptor

Pestele se taie in zona pantecului, se curata de matze, solzi, se spala si se condimenteaza. Se lasa

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T820E

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

6 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Crema de somon Crema de somon

Somonul il blendezi bine pana cand se marunteste bine, dupa care adaugi crema de branza si omogenizezi. Ceapa verde o toci marunt si

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Peste umplut cu legume la cuptor, in sos de rosii cu garnitura de orez Peste umplut cu legume la cuptor, in sos de rosii cu garnitura de orez

Pestele, dupa ce a fost curatat de solzi si spalat bine, se va deschide si se va cresta pe latime si se va condimenta si stropi cu suc

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Merluciu cu sos de rosii si masline