Pe aceste pufosenii le fac mai rar nu de alta dar face rãu la dieta mea:)) calde , pudrate cu amestecul de zahãr si scortisoarã...puteti înlocui gutuile cu alt fruct dupã preferintã
* Decojeste gutuile si taie-le în cubulete, stropeste cu sucul de lãmâie, adaugã apa si 70 gr de zahãr, pune la fiert.Pentru o aromã mai intensã am pus un rulou se scortisoarã.
Scurge si lasã la rãcit.
* Bate ouãle cu zahãrul rãmas, sarea, menta, fãina cu praful de copt si la urmã laptele si gutuile.
Va iesi un aluat moale , asa trebuie sã fie.
Cu ajutorul a 2 linguri se iau mici porti din aluat si se prãjesc în uleiul fierbine.
Ele se umflã si se prãjesc foarte repede, sã aveti pregãtit platou cu hârtie absorvantã:)
Se trec imediat prin amestecul de zahãr si scortisoarã.
Au iesit 15 pataniscas, si au dispãrut imediat!
Savurati!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii