Pe aceste pufosenii le fac mai rar nu de alta dar face rãu la dieta mea:)) calde , pudrate cu amestecul de zahãr si scortisoarã...puteti înlocui gutuile cu alt fruct dupã preferintã
* Decojeste gutuile si taie-le în cubulete, stropeste cu sucul de lãmâie, adaugã apa si 70 gr de zahãr, pune la fiert.Pentru o aromã mai intensã am pus un rulou se scortisoarã.
Scurge si lasã la rãcit.
* Bate ouãle cu zahãrul rãmas, sarea, menta, fãina cu praful de copt si la urmã laptele si gutuile.
Va iesi un aluat moale , asa trebuie sã fie.
Cu ajutorul a 2 linguri se iau mici porti din aluat si se prãjesc în uleiul fierbine.
Ele se umflã si se prãjesc foarte repede, sã aveti pregãtit platou cu hârtie absorvantã:)
Se trec imediat prin amestecul de zahãr si scortisoarã.
Au iesit 15 pataniscas, si au dispãrut imediat!
Savurati!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii