Pateuri cu branza

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Pateuri cu branza

Ingrediente

  • Pentru aluat: un pahar de apa, 200g margarina, 3-4 pahare de faina, o lingurita sare si susan sau chimen.
  • Pentru umplutura: 200 g branza, 2 oua si 100g margarina.

Mod de preparare

Aluatul: se pune apa cu margarina pe foc,pana se topeste margarina. Intr-un vas se cerne faina si se adauga apa cu margarina (asa fierbinte) si chimenul (celor care le place) si se amestca pana obtinem un aluat tocmai bunde intins.

Umplutura: radem branza pe care o amestecam cu margarina si ouale.

Presasam faina pe masa si rupem bucatele mici de aluat, le intindem intr-o foaie subtire punem umplutura si le impaturim (le puteti face in diferite forme). Le punem in tava, le ungem cu ou si presaram susan, se coc 30 de minute. Cand sunt gata le punem intr-o cratita cu capac.

Se pot face si cu carne, orez si cartofi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa
Budinca de cozonac

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Budinca de cozonac
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise