Pateuri cu branza FLUTURAS

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Pateuri cu branza FLUTURAS

Ingrediente

  • Branza de oi tare 400g
  • unt Albalaact 400 g
  • faina alba 450 g
  • susan
  • mac
  • chimen
  • un ou

Mod de preparare

Se framanta un aluat la rece din untul si branza date pe razatoarea mare si se adauga si faina.Se lasa la rece vreo 2 ore cel putin sau peste noapte si-l coaceti a doua zi.Dupa ce -l scoateti de la rece il framantati din nou sa se inmoaie, apoi intindeti cu sucitorul foaie de 2 cm maxim grosime si taiati forme din aluat cu forme de fluturas sau floricica etc.ce aveti pt.prajituri.Se incinge cuptorul, se aseaza fluturasii in tava , se ung pe deasupra cu o pensula cu galbenusul de la ou, se presara susan, mac , chimen, dupa cum va place, amestecate sau separat pe cate o bucata.Se coc pana se rumenesc putin , apoi se intorc si pe partea cealalta neaparat ca sa fie sfaramicioase precum biscuitii.Cand s-au rumenit pe amblele parti le scoateti pe un prosop de hartie sa nu fie uleioase.Se servesc calde sau reci, merg si la bere si la vin si cu lapte pentru copii.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise