Se fierb pastele conform indicatiilor de pe ambalaj. Dupa fierbere se pun la scurs. Intr-o tigaie se pun apoi 3 linguri ulei de masline, rosiile si ardeiul taiate cubulete, 1 ceapa verde maruntita, sare/piper dupa gust. Se lasa 3 minute.
Pentru sosul pesto se pun in blendermaslinele, restul de ulei, cealalta ceapa si se amesteca, pana devine o pasta. Se pune peste paste, apoi adaugam si continutul tigaii. Se asezoneaza cu oregano si semintele de susan negru. Pofta buna!
Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.
Sarmale cu varza dulce in vas de lutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii