autor:

dan deva

» » Paste si pizza

Penne la cuptor

Autor: dan deva (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 17 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: dan deva (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 17 martie 2009

Ingrediente
500g paste penne, 250g sunca presate taiata cubulete, 250g ciuperci curatate si taiate felii, 250g cascaval (200g cubulete - 50g ras), 5 oua (4fierte - 1 crud), 200 ml bulion, 200 ml smantana, sare si piper dupa gust, 1 mana de busuioc tocat fin

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

5 voturi

Mod de preparare

Se fierb pastele al dente in apa cu sare, se aseaza intr-o forma termorezistenta unsa cu unt un strat de paste, un strat de cascaval cuburi, un strat cu toata sunca un strat cu toate ciupercile si iar un strat de cascaval si un strat de penne, toate straturile se pipereaza. Se bate oul crud cu smantana, busuiocul, bulionul, cascavalul ras, sare si piper dupa gust si se toarna peste penne avand grija sa patrunda peste tot si se dau la cuptorul incins la 200 grade cam 30min. pana se aureste deasupra. Aceasta mancare se serveste cu un vin roze demidulce bine racit.
Daca ti-a placut reteta noastra "Penne la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Paste (Penne Rigate) cu branza de vaci la cuptor

Paste (Penne Rigate) cu branza de vaci la cuptor

Intr-un vas se pune apa la fiert cu un praf de sare. Dupa ce a dat in clocot adaugam pastele si le

1 vot    0 comentarii
1h
Paste si pizza
Penne la cuptor (reteta rapida)

Penne la cuptor (reteta rapida)

Se fierb pennele al dente, conform instructiunilor de pe pachet. Intre timp se face sosul de rosii,

7 voturi    2 comentarii
25 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

5 voturi

Ingrediente

  • 500g paste penne
  • 250g sunca presate taiata cubulete
  • 250g ciuperci curatate si taiate felii
  • 250g cascaval (200g cubulete - 50g ras)
  • 5 oua (4fierte - 1 crud)
  • 200 ml bulion
  • 200 ml smantana
  • sare si piper dupa gust
  • 1 mana de busuioc tocat fin

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Paste si pizza

Paste cu ton si dovlecel Paste cu ton si dovlecel

Punem apa si sare la fiert intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele ,lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tortelloni cu sos de patlagele galbene Tortelloni cu sos de patlagele galbene

Se fierb tortelloni dupa intructiunile de pe ambalaj, se clatesc cu apa rece si se lasa pret de cateva minute, la scurs, in strecuratoare. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spaghete cu bacon