Penne la cuptor

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g paste penne
  • 250g sunca presate taiata cubulete
  • 250g ciuperci curatate si taiate felii
  • 250g cascaval (200g cubulete - 50g ras)
  • 5 oua (4fierte - 1 crud)
  • 200 ml bulion
  • 200 ml smantana
  • sare si piper dupa gust
  • 1 mana de busuioc tocat fin

Mod de preparare

Se fierb pastele al dente in apa cu sare, se aseaza intr-o forma termorezistenta unsa cu unt un strat de paste, un strat de cascaval cuburi, un strat cu toata sunca un strat cu toate ciupercile si iar un strat de cascaval si un strat de penne, toate straturile se pipereaza. Se bate oul crud cu smantana, busuiocul, bulionul, cascavalul ras, sare si piper dupa gust si se toarna peste penne avand grija sa patrunda peste tot si se dau la cuptorul incins la 200 grade cam 30min. pana se aureste deasupra. Aceasta mancare se serveste cu un vin roze demidulce bine racit.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise