Pregatiti 2 tavi:
-Intr-o tava puneti ulei de masline,asezati pestele taiat bucati,pe care l-ati sarat sipiperat pe ambele parti.printre peste "aruncati" usturoiul si o rosie taiata in patru sau rondele. Peste bucatile de peste asezati feliile de la o lamaie. Turnati in tava putina apa si dati la cuptor pentru cca 20 minute, la o temperatura de 150-160 grade. Dupa cele 20 de minute,dati drumul la grill, pentru inca 10 minute, pentru a se rumeni pestele.
-In cea de-a-2-a tava, puneti cartofii taiati cuburi si amestacati-i cu ulei, sare, piper si rozmarin. De asemenea, aruncati ceilalti catei de usturoi, care v-au ramas. Feliati o lamaie si puneti peste cartofi si o rosie taiata in patru sau rondele. Puneti putina apa si dati la cuptor, la fel ca la peste procedati.
PS: eu am pus amandoua tavile in acelasi timp in cuptor, dar desigur timpul de coacere al cartofilor este mai mare decat la peste.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii