Se spala bine pestele si se usuca intr-un prosop curat. Nu se da nici prin faina, nici prin malai. Se incalzeste tigaia cu putin ulei si se rumeneste fiecare bucata de peste pe fiecare parte, aproximativ 5 minute, depinde cat sunt de groase feliile. Se decojeste o lamaie, se feliaza, se scot samburii si cand pestele e aproape gata se adauga.Sare si piper dupa gust.Lamaia isi lasa o aroma puternica pusa in uleiul incins.
De prefeta gatirea sa se faca sub capac.
Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureDoriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasaIntr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.
Budinca de cozonacRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii