autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Peste cu susan si sos acrisor

Autor: George Florescu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Franta


    Reteta postata pe: 17 septembrie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: George Florescu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Franta


Reteta postata pe: 17 septembrie 2005

Ingrediente
1 ceapa mica, 20 g unt sau margarina, 20 g faina, 600 ml lapte, 1 lingurita boia, 2 catei de usturoi, sare, piper, 60 g cubulete de ardei grasi (rosii, galbeni, verzi), 1 lingura patrunjel, 1 lingura salvie, 4 fileuri de salau (a 100 g), 1 ou, 60 g seminte de susan, 3 linguri ulei, 50 g smantana acrisoara., (pentru 4 persoane)

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

13 voturi

Mod de preparare

Se curata ceapa, se taie marunt si se caleste in unt sau margarina. Se adauga faina, se rumeneste foarte usor, se stinge cu lapte si se lasa 15 minute sa fiarba incet. Se incorporeaza boiaua, usturoiul curatat si zdrobit si cubuletele de ardei gras, se lasa sa mai dea in cateva clocote, dupa care se adauga smantana si verdeata tocata marunt si se lasa sosul sa stea cald. Pestele sarat si piperat se da prin ou, pe urma prin susan si se prajeste circa 10 minute in uleiul incins. Se serveste cu sos si cu o garnitura de legume fierte (conopida, broccoli etc.).
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste cu susan si sos acrisor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Salau cu fructe la cuptor

Salau cu fructe la cuptor

Se curata pestii de solzii si branhii, se eviscereaza, se spala bine si se condimenteaza cu sare,

4 voturi    3 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste
FILE DE PANGASIUS PE PAT DE LEGUME

FILE DE PANGASIUS PE PAT DE LEGUME

Se spala pestele, se condimenteaza cu sare si piper si se stropeste cu cateva picaturi de sos de

3 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei

Trimmer T810E

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

13 voturi

Ingrediente

  • 1 ceapa mica
  • 20 g unt sau margarina
  • 20 g faina
  • 600 ml lapte
  • 1 lingurita boia
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • 60 g cubulete de ardei grasi (rosii
  • galbeni
  • verzi)
  • 1 lingura patrunjel
  • 1 lingura salvie
  • 4 fileuri de salau (a 100 g)
  • 1 ou
  • 60 g seminte de susan
  • 3 linguri ulei
  • 50 g smantana acrisoara.
  • (pentru 4 persoane)

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti 1/2 catei de usturoi, frunzele de

8 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu spanac gratinat