Peste la cuptor

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • 1/2 kg carne de peste alb salau/stiuca taiata marunt
  • 1 ceapa rosie
  • 100 g icre nepreparate
  • 1 capatana de usturoi
  • 3 cartofi
  • ulei
  • 1 lamaie
  • 200 ml suc de rosii
  • sare, piper, busuioc, oregano, magheran, boia de ardei, curry

Mod de preparare

Intr-un vas de lut termorezistent se pun in straturi alternative ingredientele principale, cu felii de lamaie taiata. Se condimenteaza rand pe rand cu mirodenii, ceapa si usturoi ras apoi se toarna ulei si suc de rosii si se da la cuptor pt.cca.70 min.

Se poate servi cu orez fiert/paste

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Covrigi turcesti cu susan - Simit

Covrigi turcesti cu susan - Simit

Reteta de covrigi turcesti cu susan- Simit. Covrigi turcesti cu susan - Simit reteta simpla si usor de preparat. Reteta de...

Covrigi turcesti cu susan - Simit
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele in apa rece.

Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta
Foi de cacao cu crema de vanilie si gem de caise

Foi de cacao cu crema de vanilie si gem de caise

Foi: Intr-un bol se pun ouale impreuna cu zaharul.

Foi de cacao cu crema de vanilie si gem de caise
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor