Intr-un bol se pune uleiul ,paprica iute,sare, piper.Se amesteca totul si se unge pestele cu uleiul cu mirodenii si se lasa la frigider ptr 1/2 de ora.
Intr-o tava rezistenta la cuptor se aseaza un strat de ceapa pe toata suprafata tavii, se aseaza pestele peste ceapa si se toarna uleiul ce a mai ramas in bol.Se toarna vinul si se da la cuptorul incins la 200 de grade ptr 10 minute, dupa care se scoate din cuptor se adauga sucul de lamaie ,bucatile de masline si feliile de lamaie frunza de dafin si enibaharul si se lasa la copt inca 10-15 minute pina pestele se rumeneste putin.
Se poate servi caldut dar este mai gustos dupa citeva ore la rece.
Usor de facut si gustos. Pofta buna.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii