Intr-un bol se pune uleiul ,paprica iute,sare, piper.Se amesteca totul si se unge pestele cu uleiul cu mirodenii si se lasa la frigider ptr 1/2 de ora.
Intr-o tava rezistenta la cuptor se aseaza un strat de ceapa pe toata suprafata tavii, se aseaza pestele peste ceapa si se toarna uleiul ce a mai ramas in bol.Se toarna vinul si se da la cuptorul incins la 200 de grade ptr 10 minute, dupa care se scoate din cuptor se adauga sucul de lamaie ,bucatile de masline si feliile de lamaie frunza de dafin si enibaharul si se lasa la copt inca 10-15 minute pina pestele se rumeneste putin.
Se poate servi caldut dar este mai gustos dupa citeva ore la rece.
Usor de facut si gustos. Pofta buna.
Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureDoriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasaIntr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.
Budinca de cozonacRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii