Se prepara in prealabil varza calita, in cel mai simplu mod: varza proaspata sau murata se toaca marunt si se caleste impreuna cu rosiile tocate,bulion,ceapa taiata pestisori sau tocata marunt si ardeiul tocat marunt. La sfarsit se adauga mararul tocat,se sareaza si se condimenteaza dupa gust. Aceasta este folosita la umplutul pestilor(cruzi sau dati la sarat). Dupa ce au fost umpluti pestii,se prind cu cate o scobitoare si se aseaza intr-o tava unsa cu ulei,se adauga piper boabe, boabe de coriandru,foi de dafin si se dau la cuptor pentru cca 15-20 de minute,dupa care se scoate tava din cuptor,se toarna suc de rosii dupa gust si vinul si se reintroduce la cuptor pana se rumenesc frumos pestisorii ...
Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureDoriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasaIntr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.
Budinca de cozonacRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii