autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Piciorul Îngerului

Autor: IUNIA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Brazilia


    Reteta postata pe: 31 august 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: IUNIA (Chef de cuisine)   
Specific:  

Brazilia


Reteta postata pe: 31 august 2010

Ingrediente
4 albuşuri, 250 ml lapte condensat dulce, 250 ml lapte de cocos, 400 ml suc de maracuja, 5 foi de gelatină.

Dificultate: Redusa Timp: 3h 30 min

10 voturi

Mod de preparare

Se amestecă maracuja, laptele de cocos şi laptele condensat. Albuşurile se bat spumă şi se adaugă cremei lichide de mai sus. Gelatina se înmoaie în apă fierbinte, se răceşte şi se agaugă pe rând cremei. Se pune la rece până s-a întărit. Se serveşte cu dulceaţă de fructe acrişoare.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piciorul Îngerului" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Fursecuri cu ghimbir

Fursecuri cu ghimbir

Am folosit faina 650, Clever, unt de masa Clever, zahar tos Margaritar, bicarbonat si zahar pudra

7 voturi    7 comentarii
2h 45 min
Dulciuri diverse
Mic dejun dulce din spaghete

Mic dejun dulce din spaghete

Spaghetele se rup in bucatele potrivite ca marime si se pun la prajit in tigaie cu putin ulei, amestecand

2 voturi    2 comentarii
20 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

3h 30 min

10 voturi

Ingrediente

  • 4 albuşuri
  • 250 ml lapte condensat dulce
  • 250 ml lapte de cocos
  • 400 ml suc de maracuja
  • 5 foi de gelatină.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de capsuni Gem de capsuni

Se spală căpşunile, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert, pe foc

1 vot    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Dulceata din fructe de padure Dulceata din fructe de padure

Se spală delicat fructele. Într-o cratiţă mai mare se pun la fiert apa cu zahărul, care se lasă să fiarbă, iar când

1 vot    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Tiramisu