autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Piciorul Îngerului

Autor: IUNIA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Brazilia


    Reteta postata pe: 31 august 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: IUNIA (Chef de cuisine)   
Specific:  

Brazilia


Reteta postata pe: 31 august 2010

Ingrediente
4 albuşuri, 250 ml lapte condensat dulce, 250 ml lapte de cocos, 400 ml suc de maracuja, 5 foi de gelatină.

Dificultate: Redusa Timp: 3h 30 min

10 voturi

Mod de preparare

Se amestecă maracuja, laptele de cocos şi laptele condensat. Albuşurile se bat spumă şi se adaugă cremei lichide de mai sus. Gelatina se înmoaie în apă fierbinte, se răceşte şi se agaugă pe rând cremei. Se pune la rece până s-a întărit. Se serveşte cu dulceaţă de fructe acrişoare.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piciorul Îngerului" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Choux a la creme

Choux a la creme

Intr un ceaunel sau o craticioara se pune apa,margarina,zaharul si un praf de sare.Cand s-a topit

1 vot    2 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Clatite de post cu mere

Clatite de post cu mere

Se amesteca toate ingredientele pentru clatite si se lasa sa se dospeasca drojdia cam 1/2ora dupa

10 voturi    7 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

3h 30 min

10 voturi

Ingrediente

  • 4 albuşuri
  • 250 ml lapte condensat dulce
  • 250 ml lapte de cocos
  • 400 ml suc de maracuja
  • 5 foi de gelatină.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de mure Gem de mure

Se spala fructele cu grija, sa nu le zdrobim. Se asaza intr-o cratita mai mare, se presara zahar peste ele si se lasa asa peste noapte,

1 vot    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Gem de prune rosii Gem de prune rosii

Se spala prunele. Dupa indepartarea samburilor se taie cubulete si se asaza intr-o cratita incapatoare, se presara zahar peste ele si

1 vot    0 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Biscuiti cu portocala