Se amestecă maracuja, laptele de cocos şi laptele condensat. Albuşurile se bat spumă şi se adaugă cremei lichide de mai sus. Gelatina se înmoaie în apă fierbinte, se răceşte şi se agaugă pe rând cremei. Se pune la rece până s-a întărit. Se serveşte cu dulceaţă de fructe acrişoare.
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganacheIntr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.
Supa crema de ciuperciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii