autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Piciorul Îngerului

Autor: IUNIA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Brazilia


    Reteta postata pe: 31 august 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: IUNIA (Chef de cuisine)   
Specific:  

Brazilia


Reteta postata pe: 31 august 2010

Ingrediente
4 albuşuri, 250 ml lapte condensat dulce, 250 ml lapte de cocos, 400 ml suc de maracuja, 5 foi de gelatină.

Dificultate: Redusa Timp: 3h 30 min

10 voturi

Mod de preparare

Se amestecă maracuja, laptele de cocos şi laptele condensat. Albuşurile se bat spumă şi se adaugă cremei lichide de mai sus. Gelatina se înmoaie în apă fierbinte, se răceşte şi se agaugă pe rând cremei. Se pune la rece până s-a întărit. Se serveşte cu dulceaţă de fructe acrişoare.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piciorul Îngerului" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Ciambella   alb si negru

Ciambella alb si negru

Intr-un robot de bucatarie am mixat untul bucati,ouale,si 300g zahr,sare,rom; Am mixat bine totul

4 voturi    6 comentarii
1h 20 min
Dulciuri diverse
tort de pandispan cu ness

tort de pandispan cu ness

Blatul pentru acest tort este unul simplu, adica cel de pandispan ( pe care eu il ador: ) ). Singura

18 voturi    16 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

3h 30 min

10 voturi

Ingrediente

  • 4 albuşuri
  • 250 ml lapte condensat dulce
  • 250 ml lapte de cocos
  • 400 ml suc de maracuja
  • 5 foi de gelatină.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Fursecuri vegane cu ciocolata Fursecuri vegane cu ciocolata

In oala mixerului cu suport de ghiara se pun margarina cu zaharul si esenta de vanilie si se freaca pana devine spuma si zaharul nu

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Gogosi cu branza dulce si potisa Gogosi cu branza dulce si potisa

Se pune branza dulce intr-un vas; peste ea se adauga laptele dulce, potisa in amestec cu faina, sare, esenta, oul si se omogenizeaza

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Shake indian