autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Piciorul Îngerului

Autor: IUNIA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Brazilia


    Reteta postata pe: 31 august 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: IUNIA (Chef de cuisine)   
Specific:  

Brazilia


Reteta postata pe: 31 august 2010

Ingrediente
4 albuşuri, 250 ml lapte condensat dulce, 250 ml lapte de cocos, 400 ml suc de maracuja, 5 foi de gelatină.

Dificultate: Redusa Timp: 3h 30 min

10 voturi

Mod de preparare

Se amestecă maracuja, laptele de cocos şi laptele condensat. Albuşurile se bat spumă şi se adaugă cremei lichide de mai sus. Gelatina se înmoaie în apă fierbinte, se răceşte şi se agaugă pe rând cremei. Se pune la rece până s-a întărit. Se serveşte cu dulceaţă de fructe acrişoare.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piciorul Îngerului" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Placinta mere(rapida)

Placinta mere(rapida)

Se spala si se taie merele cubulete, se pun impreuna cu zaharul intr-o cratita sa se inmoaie, pe

11 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Cornulete cu nuca

Cornulete cu nuca

Se pune drojdia la dospit cu putin zahar, apa calduta si faina. Se pun intr-un castorn restul de

11 voturi    3 comentarii
1h 15 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

3h 30 min

10 voturi

Ingrediente

  • 4 albuşuri
  • 250 ml lapte condensat dulce
  • 250 ml lapte de cocos
  • 400 ml suc de maracuja
  • 5 foi de gelatină.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Cheesecake cu ciocolata (la rece)