autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Piciorul Îngerului

Autor: IUNIA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Brazilia


    Reteta postata pe: 31 august 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: IUNIA (Chef de cuisine)   
Specific:  

Brazilia


Reteta postata pe: 31 august 2010

Ingrediente
4 albuşuri, 250 ml lapte condensat dulce, 250 ml lapte de cocos, 400 ml suc de maracuja, 5 foi de gelatină.

Dificultate: Redusa Timp: 3h 30 min

10 voturi

Mod de preparare

Se amestecă maracuja, laptele de cocos şi laptele condensat. Albuşurile se bat spumă şi se adaugă cremei lichide de mai sus. Gelatina se înmoaie în apă fierbinte, se răceşte şi se agaugă pe rând cremei. Se pune la rece până s-a întărit. Se serveşte cu dulceaţă de fructe acrişoare.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piciorul Îngerului" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Tarta cu bezea

Tarta cu bezea

Incorporam:galbenusurile cu zaharul, smantana,faina,aromele si praful de copt. Asezm aluatul in tava

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Dulciuri diverse
Placinta rustica cu struguri

Placinta rustica cu struguri

Se pune intr-un vas faina,drojdia dizolvata cu putin lapte cald,oul batut cu sare si zahar,iaurt,lapte,se

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

3h 30 min

10 voturi

Ingrediente

  • 4 albuşuri
  • 250 ml lapte condensat dulce
  • 250 ml lapte de cocos
  • 400 ml suc de maracuja
  • 5 foi de gelatină.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Pariziene cu mere si nuci Pariziene cu mere si nuci

Laptele se incalzeste putin, nu trebuie sa fie fierbinte. Într-un castron, se pune drojdia, un praf de sare și zahărul. Se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Placinte cu branza dulce Placinte cu branza dulce

Drojdia si o lingurita de zahar se amesteca intr-un vas cu 50 ml apa calduta. Se lasa sa se umfle. Intre timp, se cerne faina, se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Chec delicios