autor:

COPILOU

» » , Fripturi, Sosuri

piept de pui cu sos de smantana si ciuperci by copilou

Autor: COPILOU (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 16 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: COPILOU (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 16 ianuarie 2010

Ingrediente
-1-2 buc.piept de pui, -400-500 gr.ciuperci proaspete sau din conserva, -unt, -2 cepe mici, -200 ml. smantana, -sare, -piper, -busuioc, -boia dulce, -patrunjel uscat

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

10 voturi

Mod de preparare

Se taie pieptul de pui in bucatele mai mici, se condimenteaza si se prajeste pe intr-o tigaie bine incins, de preferat in unt, insa se poate si in ulei.

Pentru sos: se caleste ceapa taiata marunt in putin ulei,se adauga ciupercile,care inainte au fost oparite putin circa 10 minute, se mai lasa 5 minute dupa care se adauga apa cat sa le acopere si se lasa pana fierb.Spre sfarsit se adauga smantana treptat, amestecandu-se continuu la foc mic.
Se poate asorta cu o garnitura de orez alb sau cartofi natur.
Daca ti-a placut reteta noastra "piept de pui cu sos de smantana si ciuperci by copilou" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Chiftelute cu sos

Chiftelute cu sos

Chiftelutele Se dau prin razatoare cartoful, morcovul, se toaca ceapa si patrunjelul si se amesteca

89 voturi    22 comentarii
2h
Sosuri
salsa iute

salsa iute

- se curata ardeii de seminte si se taie foarte marunt (eu ii toc cu usturoiul) - se marunteste

0 voturi    2 comentarii
30 min
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 iulie 2012

    Delicios...

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 16 ianuarie 2010

    Imi lasa gura apa

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

10 voturi

Ingrediente

  • -1-2 buc.piept de pui
  • -400-500 gr.ciuperci proaspete sau din conserva
  • -unt
  • -2 cepe mici
  • -200 ml. smantana
  • -sare
  • -piper
  • -busuioc
  • -boia dulce
  • -patrunjel uscat

Raporteaza reteta

Retete
de COPILOU
Pui pe sticla by copilou

Pui pe sticla by copilou

Aveti nevoie de o sticla de 500ml in care se va pune uleiul, vinul si apa pana se umple sticla. Se

6 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Fripturi
Pulpe de pui cu legume by copilou

Pulpe de pui cu legume by copilou

Se spala bine pulpele, apoi se taie partea superioara de cea inferioara si se condimenteaza bine. Rosia,

6 voturi    3 comentarii
1h
Fripturi
Omleta by copilou

Omleta by copilou

Se taie ceapa si ardeiul marunt,sunculita fasii, iar cascavalul se da pe razatoare. Intr-o farfurie

7 voturi    3 comentarii
30h
Aperitive cu oua

valentina ionita (Chef de cuisine)

Delicios...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Pui cu sos garam masala Pui cu sos garam masala

Portionam puiul si il uscam cu servetele absorbante, apoi il prajim il uleiul de masline pana se rumeneste putin. Adaugam apoi ceapa

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Sos de fasole si porumb Sos de fasole si porumb

Se amesteca intr-un robot de bucatarie trei sferturi din cantitatea de fasole si porumb, pana se formeaza o pasta. Apoi se rastoarna

2 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Sos de rosii cu piept de pui