Se taie pieptul de pui in bucatele mai mici, se condimenteaza si se prajeste pe intr-o tigaie bine incins, de preferat in unt, insa se poate si in ulei.
Pentru sos: se caleste ceapa taiata marunt in putin ulei,se adauga ciupercile,care inainte au fost oparite putin circa 10 minute, se mai lasa 5 minute dupa care se adauga apa cat sa le acopere si se lasa pana fierb.Spre sfarsit se adauga smantana treptat, amestecandu-se continuu la foc mic.
Se poate asorta cu o garnitura de orez alb sau cartofi natur.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii