autor:

TeoBucatar

» » Retete la gratar

Piept umplut si conopida sotata

Autor: TeoBucatar (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 septembrie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: TeoBucatar (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 septembrie 2011

Ingrediente
-2 piepti mici de pui,, -un ardei gras galben,, -100 g sunca presata,, -100 g mozarella,, -2 linguri patrunjel tocat,, -sare,, -piper,, -un morcov mic,, -10 rosii cherry,, - o conopida de cca 6oo g,, -3 catei de usturoi,, -3 linguri ulei de masline,, -zeama de la jumatate de lamaie,, -o legatura de marar,

Dificultate: Redusa Timp: 1h

39 voturi

Mod de preparare

Conopida se spala, se curata de frunzulite si se desface in buchetele, dupa care se opareste in apa clocotita cu sare cca 5 min in care am fiert deja binisor morcovul. Noi il preferam mai crocant asa ca il fierb mai putin, nu sa se inmoaie rau.
Le scoatem apoi si le lasam sa se racoreasca dupa care trecem la pieptul de pui pe care il dezosam si il spalam. Practicam cate o taietura pe lungime astfel incat sa obtinem in fiecare jumatate un buzunarel pe care il umplem cu sunca, mozarella si ardeiul tocate marunt, condimentate cu sare piper si patrunjel verde.
Se prinde taietura cu scobitori, se sareaza si se pipereaza pieptii umpluti si se prajesc pe gratarul incins. Cat timp se prajesc bine pe ambele fete pregatim garnitura din morcovul tocat marunt sau betisoare si conopida pe care le sotam pret de 3-4 min intr-o tigaie in cateva linguri de ulei impreuna cu rosiile cherry. Dupa ce am adaugat usturoiul zdrobit inchidem focul si le scoatem sa se racoreasca. Potrivim de sare si piper, adaugam mararul verde si zeama de lamaie dupa gust si am obtinut o garnitura foarte gustoasa.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept umplut si conopida sotata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete la gratar
Frigarui cu ficatei si inimi de curcan

Frigarui cu ficatei si inimi de curcan

se spala ficateii, inimile se taie cubulete, ardeiul se curata si se taie si el patratele. Daca

27 voturi    7 comentarii
30 min
Retete la gratar
Mititei de casa

Mititei de casa

Eu am tocat carnea de vita si carnea de porc prin sita de 2 mm...se toaca de doua ori. Imi place

27 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Retete la gratar

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Marieta_Pall (Chef de cuisine) , 04 august 2015

    Imi place,am sa incerc chiar acum.

  • Fara foto

    Marieta_Pall (Chef de cuisine) , 09 octombrie 2014

    Nu am facut asa ceva,dar este o combinatie care-mi place sigur am sa incerc,imi place mult conopida si caut retete cu conopida,multumesc.

  • gaby

    gaby (Chef de cuisine) , 19 septembrie 2011

    wow de cand nu am mai mancat conopida! Azi am sa cumpar si eu si incerc reteta ta !

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 10 septembrie 2011

      Delicios si apetisant!*****

    • mihai

      mihai (Chef de cuisine) , 09 septembrie 2011

      O reteta cu gust si usoara la stomac. Felicitari!*****

    • Marian

      Marian (Chef de cuisine) , 09 septembrie 2011

      o reteta simpla si delicioasa!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

39 voturi

Ingrediente

  • -2 piepti mici de pui,
  • -un ardei gras galben,
  • -100 g sunca presata,
  • -100 g mozarella,
  • -2 linguri patrunjel tocat,
  • -sare,
  • -piper,
  • -un morcov mic,
  • -10 rosii cherry,
  • - o conopida de cca 6oo g,
  • -3 catei de usturoi,
  • -3 linguri ulei de masline,
  • -zeama de la jumatate de lamaie,
  • -o legatura de marar,

Raporteaza reteta

Retete
de TeoBucatar
Rata cu portocale

Rata cu portocale

Pieptul de rata se spala si se dezoseaza lasandu-i pielea.Se sareaza, se pipereaza si se stropeste

9 voturi    4 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Prajitura cu capsuni

Prajitura cu capsuni

BLAT Se separa albusurile si se bat spuma cu zaharul adaugat lingura cu lingura, zeama de lamaie

10 voturi    5 comentarii
1h
Prajituri
Chiftelute suedeze(kottbullar)

Chiftelute suedeze(kottbullar)

Se amesteca pesmetul cu laptele si se lasa 5 min sa se absoarba lichidul timp in care se toaca marunt

56 voturi    11 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Marieta_Pall (Chef de cuisine)

Imi place,am sa incerc chiar acum.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete la gratar

Piept la gratar cu legume Piept la gratar cu legume

Pieptul dezosat, feliat, se pune intr-un bol, se amesteca bine cu sare, piper, condimente pentru gratar, ulei de masline si 1 lingura

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Peste condimentat la gratar Peste condimentat la gratar

Pestele se decongeleaza, se spala, se curata, iar dupa scurgere, se sterge bine cu servetele de bucatarie, sa eliminam apa care ar putea

2 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Ceafa la gratar cu legume