autor:

TeoBucatar

» » Retete la gratar

Piept umplut si conopida sotata

Autor: TeoBucatar (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 septembrie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: TeoBucatar (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 septembrie 2011

Ingrediente
-2 piepti mici de pui,, -un ardei gras galben,, -100 g sunca presata,, -100 g mozarella,, -2 linguri patrunjel tocat,, -sare,, -piper,, -un morcov mic,, -10 rosii cherry,, - o conopida de cca 6oo g,, -3 catei de usturoi,, -3 linguri ulei de masline,, -zeama de la jumatate de lamaie,, -o legatura de marar,

Dificultate: Redusa Timp: 1h

38 voturi

Mod de preparare

Conopida se spala, se curata de frunzulite si se desface in buchetele, dupa care se opareste in apa clocotita cu sare cca 5 min in care am fiert deja binisor morcovul. Noi il preferam mai crocant asa ca il fierb mai putin, nu sa se inmoaie rau.
Le scoatem apoi si le lasam sa se racoreasca dupa care trecem la pieptul de pui pe care il dezosam si il spalam. Practicam cate o taietura pe lungime astfel incat sa obtinem in fiecare jumatate un buzunarel pe care il umplem cu sunca, mozarella si ardeiul tocate marunt, condimentate cu sare piper si patrunjel verde.
Se prinde taietura cu scobitori, se sareaza si se pipereaza pieptii umpluti si se prajesc pe gratarul incins. Cat timp se prajesc bine pe ambele fete pregatim garnitura din morcovul tocat marunt sau betisoare si conopida pe care le sotam pret de 3-4 min intr-o tigaie in cateva linguri de ulei impreuna cu rosiile cherry. Dupa ce am adaugat usturoiul zdrobit inchidem focul si le scoatem sa se racoreasca. Potrivim de sare si piper, adaugam mararul verde si zeama de lamaie dupa gust si am obtinut o garnitura foarte gustoasa.
Pofta buna!
Conopida se spala, se curata de frunzulite si se desface in buchetele, dupa care se opareste in apa clocotita cu sare cca 5 min in care am fiert deja
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept umplut si conopida sotata" nu uita sa-i faci un review
Retete
Alte retete din Retete la gratar
Frigarui de creveti cu iz festiv

Frigarui de creveti cu iz festiv

Dupa ce cozile de crevete s-au dezghetat, le spalati sub un jet de apa rece si le stregeti cu un

9 voturi    4 comentarii
1h 15 min
Retete la gratar
Costite miel la gratar

Costite miel la gratar

Costitele se spala, se ung cu ulei de masline apoi se condimenteaza cu sare, piper oregano, se stropesc

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Retete la gratar

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Marieta_Pall (Chef de cuisine) , 04 august 2015

    Imi place,am sa incerc chiar acum.

  • Fara foto

    Marieta_Pall (Chef de cuisine) , 09 octombrie 2014

    Nu am facut asa ceva,dar este o combinatie care-mi place sigur am sa incerc,imi place mult conopida si caut retete cu conopida,multumesc.

  • gaby

    gaby (Chef de cuisine) , 19 septembrie 2011

    wow de cand nu am mai mancat conopida! Azi am sa cumpar si eu si incerc reteta ta !

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 10 septembrie 2011

      Delicios si apetisant!*****

    • mihai

      mihai (Chef de cuisine) , 09 septembrie 2011

      O reteta cu gust si usoara la stomac. Felicitari!*****

    • Marian

      Marian (Chef de cuisine) , 09 septembrie 2011

      o reteta simpla si delicioasa!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

38 voturi

Ingrediente

  • -2 piepti mici de pui,
  • -un ardei gras galben,
  • -100 g sunca presata,
  • -100 g mozarella,
  • -2 linguri patrunjel tocat,
  • -sare,
  • -piper,
  • -un morcov mic,
  • -10 rosii cherry,
  • - o conopida de cca 6oo g,
  • -3 catei de usturoi,
  • -3 linguri ulei de masline,
  • -zeama de la jumatate de lamaie,
  • -o legatura de marar,

Raporteaza reteta

Retete
de TeoBucatar
Conopida gratinata

Conopida gratinata

Ca la orice reteta incepem prin a spala si curata legumele, dupa care punem la fiert o oala de apa

45 voturi    10 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Muschiulet impletit

Muschiulet impletit

Se spala muschiuletul, se curata de pielita si grasime si se taie pe lungime in trei fasii. Se sareaza

15 voturi    6 comentarii
1h
Fripturi
Tarta cu mure si crema de branza

Tarta cu mure si crema de branza

Cantitatile acestea sunt pentru o tava mica, cu diametrul de 28 cm. Se aduce untul la temperatura

6 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Prajituri

Marieta_Pall (Chef de cuisine)

Imi place,am sa incerc chiar acum.

Adauga reteta
Retete

din Retete la gratar

Burgeri cu sos Burgeri cu sos

Carnea de vita se amesteca cu cea de porc, se pun condimentele si se formeaza burgeri rotunzi si turtiti. Se pun pe o farfurie. In

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Mititei facuti in casa Mititei facuti in casa

Se spala carnurile, se curata de eventualele nervuri si fibre, se toaca in bucati si se marunteste bine la robotul de bucatarie. Daca

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne