Nectarinele le spalam bine, le taiem pe din doua si le scoatem samburele lemnos. Decojim bananele si le taiem pe diagonala. Intr-un castronel amestecam zaharul si scortisoara.
Punem gratarul la incins. Pe gratar asezam jumatatile de banana si nectarina cu taietura in jos. Le vom lasa asa pana vor capata acele dungulite specifice lasate de gratar. Le intoarcem cu taietura in sus si le mai lasam cateva minute. Le presaram cu amestecul de zahar si scortisoara si le intoarcem din nou cu taietura in jos, le lasam pana ce zaharul se va carameliza usor, iar fructele vor capata o culoare placuta si se vor inmuia usor la suprafata.
Le scoatem cu grija pe farfuria de servit, asezam 1 glob de inghetata, stropim totul cu coniac, iar peste presaram din nou amestecul de zahar si scortisoara. Decoram cu frunzulite de menta.
Mai multe delicii gasiti pe blogul AndreeaChinesefood.blogspot.com.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii