Se spala carnea si se pune la fiert cu apa rece,o ceapa,1 morcov si 2-3 catei de usturoi.Apa trebuie sa acopere carnea cu o plalma.Cand incepe sa fiarba se curate de spuma cu lingura cu gauri,apoi se lasa sa fiarba foarte incet la foc mic.Dupa o ora se adauga sarea.Cand se desface carnea de pe oase si zeama a scazut,se ia de pe foc,se scoate carnea,se desprinde de pe oase si se aseaza in castronele sau farfurii.Zeama se strecoara si se se lasa sa se limpezeasca si sa se raceasca,apoi se adauga mujdei de usturoi dupa gust si se vantura cu alta oala pana capata un gust placut de usturoi.Se strecoara zeama si se toarna in castronele peste carne.
Zeama scazuta se cunoaste cand a devenit gelatinoasa,daca atunci cand o incercati este lipicioasa.Daca aveti cumva dubii ca nu o sa se inchege,se poate adauga gelatina.Dar atentie,nu puneti gelatina in zeama fierbinte ca nu se mai leaga,lasati mai intai zeama sa se raceasca.
Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureDoriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasaIntr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.
Budinca de cozonacRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii