Se fierbe orezul dupa ce l-am spalat bine, dupa indicatiile de pe punga.La acest orez am adaugat cubulete de dovleac pe care le-am fiert in prealabil,in 2 linguri de unt cu apa(se pune de 3 ori cantitatea de apa la o cantitate de orez).Fierbem si fasolica Azuki, pe care o lasam de seara la inmuiat in apa.Aceasta fasolica dupa ce am fiert-o ii adaugam ulei din seminte de struguri si otet balsamic,la fel ca la o salata.Bagam la cuptor cotletul de rechin, cu adaosurile pe care le dorim.Pestele trebuie sa stea in cuptor intre 30 sau 40 de minute.Mentionez ca la acest peste am pus in tava o ceasca de vin alb si am acoperit tava cu folie de aluminiu.Dupa ce am scos pestele din cuptor il punem pe un platou la care adaugam o ceasca de orez cu dovleac cubulete si o ceasca de fasolica Azuki Bio. Pofta buna !!!
Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureDoriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasaIntr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.
Budinca de cozonacRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii