autor:

Fara foto

» » Sosuri

Pisto

Autor: Kamad Sebastian (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Spania


    Reteta postata pe: 31 octombrie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Kamad Sebastian (Chef de cuisine)   
Specific:  

Spania


Reteta postata pe: 31 octombrie 2006

Ingrediente
500 gr de sos de rosii proaspat, 1 ceapa mare, 1 ardei rosu, 1 ardei verde, 1 dovlecel, Ulei de masline, zahar

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

7 voturi

Mod de preparare

Se taie toate legumele in bucati medii si se pun la prajit la foc mediu in uleiul prealabil incins.
Cand sunt bine rumenite, se adauga sosul de rosii.
Cand incepe sa fiarba sosul se lasa o ora si jumatate la foc mic.
La sfarsit se adauga zahar dupa gust.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pisto" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Boeuf Bourguignon cu orez Pisto

Boeuf Bourguignon cu orez Pisto

Taiem slanina in cubulete si o punem la prajit pe foc mic. Curatam ceapa, o taiem rondele si o punem

12 voturi    3 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Pisto

Pisto

Se pun la calit urmatoarele ingrediente taiate marunt-ceapa,ardeiul, usturoiul si rosiile. Intre

8 voturi    4 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

7 voturi

Ingrediente

  • 500 gr de sos de rosii proaspat
  • 1 ceapa mare
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei verde
  • 1 dovlecel
  • Ulei de masline
  • zahar

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Pui cu sos garam masala Pui cu sos garam masala

Portionam puiul si il uscam cu servetele absorbante, apoi il prajim il uleiul de masline pana se rumeneste putin. Adaugam apoi ceapa

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Sos de fasole si porumb Sos de fasole si porumb

Se amesteca intr-un robot de bucatarie trei sferturi din cantitatea de fasole si porumb, pana se formeaza o pasta. Apoi se rastoarna

2 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
SOS REMOULAD