Se pun cartofii la fiert in coaja lor. Dupa ce s-au fiert se curata de coaja si se pun intr-un castron unde se paseaza si se freaca cu un pic de ulei, piper si sare de lamaie. Se adauga ouale unul fiert si unul crud si se freaca in continuare pana se obtine o pasta omogena. Se potriveste de sare si daca este acra dupa care se adauga ceapa si albusul de la ou se amesteca bine si se da la rece

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii