autor:

Fara foto

» » Salate

Piure de cartofi cu maioneza a la jan

Autor: turcu gheorghe (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: turcu gheorghe (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 mai 2009

Ingrediente
1-2 kg de cartofi, doua oua, doua cepe, o jumatate kg ulei, un plic sare de lamaie

Dificultate: Redusa Timp: 2h

1 vot

Mod de preparare

Se pun cartofii la fiert in coaja lor. Dupa ce s-au fiert se curata de coaja si se pun intr-un castron unde se paseaza si se freaca cu un pic de ulei, piper si sare de lamaie. Se adauga ouale unul fiert si unul crud si se freaca in continuare pana se obtine o pasta omogena. Se potriveste de sare si daca este acra dupa care se adauga ceapa si albusul de la ou se amesteca bine si se da la rece
Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de cartofi cu maioneza a la jan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
salata de ardei copti

salata de ardei copti

Se spala ardeii, se coc, invartindu-i pe toate partile. Cum s-au copt, se pun intr-un vas, se presara

5 voturi    9 comentarii
15 min
Salate de legume
Salata de fasole pastai

Salata de fasole pastai

Fasolea este pusa asta vara la congelator in pungi in care am pus si zeama in care au fiert. Se decongeleaza

2 voturi    2 comentarii
35 min
Salate de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

2h

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate de legume

Zacusca cu ciuperci Zacusca cu ciuperci

Se spala gogosarii, se curata de cotoare si seminte, apoi se dau prin masina de tocat. Se pun intr-o oala de inox la foc mic si se

0 voturi    0 comentarii
2h 50 min
Bucate la borcan
Usturoi marinat Usturoi marinat

Apa, sarea si otetul sa pun sa fiarba; de la primul clocot sa lasa sa fiarba 10 minute la foc mic, apoi se da de pe foc si e lasa sa

0 voturi    0 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Legume aromate la cuptor