autor:

Lena Butterfly

» » Paste si pizza

Pizza

Autor: Lena Butterfly (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Lena Butterfly (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 aprilie 2009

Ingrediente
Pentru aluat:, 1 cana apa calduta, , 2 cani faina,, 1 cubulet de drojdie proaspata,, 1 varf de cutit cu sare, Pentru umplutura:, 150 g sunca, , 50 g bacon,, 150 g mozzarela sau cascaval,, 25 g branza telemea,, 100 ml sos de rosii,, 1 cutie mica de ciuperci,, 10 masline,, 2 oua, , 1 rosie,, 1 ardei,, piper, , oregano

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se pune apa calduta si se dizolva drojdia si sarea. Se adauga 1,5 cani de faina, se amesteca, iar restul de faina se pune putin cate putin pana cand coca nu se mai lipeste de maini. Se pune undeva sus (pe dulapul suspendat), la caldura, sa creasca cam 60–90 minute. Se taie sunca, ciupercile, maslinele, rosia, ardeiul. Se pot amesteca cu ouale batute, sau se pot pune intregi deasupra. Cand coca este gata se intinde cu mainile date prin faina (sau pe planseta daca vreti) si se pune in tava data numai cu ulei. Se unge coca cu sos de rosii amestecat cu piper si oregano (daca e acrisor adaugati putin zahar) apoi se pun ciupercile, sunca, maslinele, branza. Se rade cascavalul si se orneaza cu rosie si ardei taiate felii. Se da la cuptor la foc mediu 25–35 de minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Pizza casei

Pizza casei

: Se freaca drojdia cu o jumatate lingurita de zahar pana cand se lichefiaza. Se dilueaza cu laptele

12 voturi    5 comentarii
2h
Paste si pizza
Pizza cu bacon si sunca

Pizza cu bacon si sunca

Dintr-un kg de faina va iese o coca cam pentru 3 tavi de pizza. Daca va place aluatul mai subtire,

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • Pentru aluat:
  • 1 cana apa calduta
  • 2 cani faina,
  • 1 cubulet de drojdie proaspata,
  • 1 varf de cutit cu sare
  • Pentru umplutura:
  • 150 g sunca
  • 50 g bacon,
  • 150 g mozzarela sau cascaval,
  • 25 g branza telemea,
  • 100 ml sos de rosii,
  • 1 cutie mica de ciuperci,
  • 10 masline,
  • 2 oua
  • 1 rosie,
  • 1 ardei,
  • piper
  • oregano

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Paste tricolore cu masline si sos Paste tricolore cu masline si sos

Ceapa se taie mărunt, morcovul se dă pe răzătoarea mare, măslinele se curăţă de sâmburi şi se taie mărunt. Pastele

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos

Punem spaghetele intr-o cratita cu apa sarata si fierbem conform instructiunilor de pe ambalaj. Se spala crevetii, se scurg si se sterg

0 voturi    0 comentarii
30 min
Paste si pizza
Paste cu carne din conserva