Aluatul::
faina se amesteca cu drojdia. Se pune apoi uleiul si se amesteca. Se adauga sare si lapte putin cate putin.
Framantam bine. Formam 2 bile pe care le ungem cu ulei si le bagam la frigider.(o bila o bagam la frigider pt a creste,iar cealalta in congelator pt a o folosi data viitoare cand avem nevoie de aluat)
Dupa vreo 50-60 mn scoatem bila din frigider si intindem aluatul dupa forma tavei.Punem aluatul in tava iar peste el punem prazul, sunca, ardeii, rosiile si ciuperciile.
Batem ouale ca pentru omleta.Peste oua se adauga smantana, sare si piper.
Compozitia cu oua o punem peste pizza apoi punem parmezanul ras.
Lasam la cuptor 20-30mn.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii