autor:

Diana

» » Paste si pizza

Pizza Diana

Autor: Diana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 iulie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Diana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 iulie 2011

Ingrediente
Pt aluat:, 650 g faina, 500 ml lapte, 4 linguri ulei de masline, 25g drojdie, 15g sare, , parmezan, ciuperci, praz, rosii, sunca, ardei, 2 oua, smantana, oregano

Dificultate: Redusa Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Aluatul::
faina se amesteca cu drojdia. Se pune apoi uleiul si se amesteca. Se adauga sare si lapte putin cate putin.
Framantam bine. Formam 2 bile pe care le ungem cu ulei si le bagam la frigider.(o bila o bagam la frigider pt a creste,iar cealalta in congelator pt a o folosi data viitoare cand avem nevoie de aluat)
Dupa vreo 50-60 mn scoatem bila din frigider si intindem aluatul dupa forma tavei.Punem aluatul in tava iar peste el punem prazul, sunca, ardeii, rosiile si ciuperciile.
Batem ouale ca pentru omleta.Peste oua se adauga smantana, sare si piper.
Compozitia cu oua o punem peste pizza apoi punem parmezanul ras.
Lasam la cuptor 20-30mn.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza Diana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Paste mixte a la Cris

Paste mixte a la Cris

Se fierb pastele, separat se caleste o ceapa, se adauga 200-250 g sunca de praga si o cutie de ciupercute

10 voturi    1 comentariu
45 min
Paste si pizza
Tagliatelle cu sos alb și ciuperci

Tagliatelle cu sos alb și ciuperci

Punem o oala cu apa la fiert, si fierbem pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. Spalam ciupercile

0 voturi    0 comentarii
1h
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Maria Markov

    Maria Markov (Chef de cuisine) , 21 iulie 2011

    foarte bine arata!

  • Diana

    Diana (Chef de cuisine) , 19 iulie 2011

    hehehe...multumesc.!

  • Adelina Damian-Fekete

    Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine) , 19 iulie 2011

    Faină fată, bună reţetă!

Dificultate

Redusa

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • Pt aluat:
  • 650 g faina
  • 500 ml lapte
  • 4 linguri ulei de masline
  • 25g drojdie
  • 15g sare
  • parmezan
  • ciuperci
  • praz
  • rosii
  • sunca
  • ardei
  • 2 oua
  • smantana
  • oregano

Raporteaza reteta

Retete
de Diana
France`s Cake

France`s Cake

Blatul alb: Galbenusurile se mixeaza bine cu zaharul si esenta de vanilie, pana devin ca o crema.

4 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Torturi
Bilute de cocos la cuptor

Bilute de cocos la cuptor

Ouale se bat si se adauga zaharul si nuca de cocos. Din acest aluat se fac bilute care se pun in

2 voturi    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Friptura de pulpe de pui

Friptura de pulpe de pui

Peste pulpe se pune sare si piper se fac gauri in pulpe si in fiecare se pune care un catel de usturoi.

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Fripturi

Maria Markov (Chef de cuisine)

foarte bine arata!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Pizza cu nuci, pere si gorgonzola Pizza cu nuci, pere si gorgonzola

Intr-un bol punem apa si plicul de drojdie si lasam asa cca. 1-2 minute pana se inmoaie drojdia, pe urma adaugam sare dupa gust si uleiul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin

Se dizolva drojdia in apa amestecata cu laptele, ambele caldute, apoi se adauga sarea, zaharul si uleiul de masline, amestecand energic. Compozitia

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Makaronia tou Fournou