Se unge o tava pentru cuptor cu ulei de masline, se adauga in tava buchetele de brocoli si conopida, se condimenteaza cu sare, piper, boia de ardei, se adauga 2 cani de apa si se pune la cuptor (180 grade C) pentru 30-35 de minute.
Intre timp se prepara sosul care trebuie pus peste brocoli si conopida, astfel: se bat 3 oua cu patrunjel proaspat, se adauga cascavalul afumat ras, se adauga 3 linguri de smantana si condimente (sare, piper, boia de ardei). Se amesteca pana devine cat de cat omogen.
Dupa ce tava a stat la cuptor 30-35 de minute, se scoate si se scurge o parte din apa in exces, se toarna sosul preparat si se pune la cuptor pentru inca 15 minute la 150 grade C, pana se rumeneste.
*Se mai pot adauga rondele de morcovi si/sau bucatele de piept de pui sau curcan (pentru carnivori).
Pofta buna!
Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureDoriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasaIntr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.
Budinca de cozonacRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii