Plăcintă cu carne

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa
Plăcintă cu carne

Ingrediente

  • Ingrediente: 1 pachet foi de placinta,
  • 500-600 g carne tocata,
  • 4-5 cepe verzi,
  • 2 oua, sare, piper, ulei, 1 ou pentru uns placinta.

Mod de preparare

Tocam ceapa verde si o calim usor in ulei incins, cam 1 minut; adaugam si carnea tocata, amestecam si lasam pe foc pana carnea isi schimba culoarea. Maruntim carnea cu lingura de lemn. Potrivim gustul de sare si piper. Cand carnea e rece adaugam cele doua oua batute si amestecam. Pana se racoreste carnea pregatim foile de placinta. Captusim o tava cu hartie de copt, asezam o foaie de placinta, o pensulam cu putin ulei, inca o foaie, pensulam cu ulei si tot asa pana asezam cam jumatate dintre foi. Repartizam amestecul de carne si acoperim cu restul de foi, repetand operatiunea de pensulare cu ulei.

Ungem placinta cu ou batut (as fi pus si niste smantana, dar nu am avut in casa) si o coacem pana se rumeneste frumos deasupra. O portionam rece.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise