Intr-o tigaie se pune uleiul ,apoi se aseaza pe foc.
Se taie costita cubulete si se caleste.
Ceapa se taie rondele si se adauga in tigaie, peste costita.
Se condimenteaza cu ienibahar,sare si piper si se caleste timp de 5 minute.
Separat se prepara sosul din oua,smantana si cascavalu ras .
Se aseaza ambele foi de aluat in tava mare de aragaz si se inteapa cu furculita.
Ceapa si costita se intind uniform pe toata suprafata aluatului, dupa care se adauga amestecul din oua, smantana si cascaval.
Se da la cuptorul preancalzit la 180gC timp de 30 de minute.
Se serveste fierbinte,dar la fel de buna este si rece.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii