Batem ouale impreuna cu zahar si mirodeniile si le amestecam cu iaurtul si stafidele. Ungem o tava cu ulei si punem jumatate din foile de placinta pe care le-am uns pe fiecare in parte cu ulei. Adaugam amestecul de iaurt si peste el punem cu grija a foile care au ramas la fel unse individual cu ulei. Intepam cu un cutit aluatul din loc in loc si dam tava la cuptorul incins in prealabil. Coacem placinta aproximativ 1 ora pana se rumeneste frumos. Pudram cu zahar pudra si servim placinta de preferinta rece.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii