Aluatul: se pune drojdia intr-un castron, se adauga zaharul si se amesteca pana se topeste, se adauga apa, uleiul, sarea si faina (este gata atunci cand nu se mai lipeste de degete)
Continutul: se decojesc merele, se rad pe razatoarea mare, se pun intr-o cratita in care se adauga zaharul si scortisoara, se tine pe foc pana scade toata zeama
Se pune primul strat de aluat in tava, se adauga continutul de mere si cel de-al doilea strat care se inteapa cu furculita, se tine la cuptor 30 min la 160 grade.
Dupa ce se raceste se presara zaharul pudra.
Pofta buna!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii