Aluatul:
Dizolvi drojdia intr-o cescuta de apa,o lingurita de zahar si o lingura de faina.Dupa ce a dospit maiaua o adaugi peste faina.Framanti aluatul adaugand treptat uleiul,apa calduta,un praf de sare,oul si cand se deslipeste il lasi la dospit.Intre timp pregatim umplutura.
Spalam spanacul,il oparim 3-4 min,apoi il lasam sa se scurga si apoi il tocam marunt.Dam branza pe razatoare o adaugam peste spanac, 2 oua batute bine, ceapa tocata,patrunjelul,mararul taiate fin,sare,piper(dupa gust)si amestecam compozitia.
Impartim aluatul in doua,intindem o foaie pe care o asezam in tava unsa cu ulei.Punem compozitia de spanac cu branza si intindem a doua foaie de aluat.O intepam cu furculita din loc in loc.Batem un ou si ungem placinta cu o pensula,apoi o coacem la foc potrivit timp de 30 min.Cand e gata se unge cu putina apa,se acopera cu un servet si o lasam sa se raceasca in tava.
O taiem bucati si servim alaturi de un pahar de bere rece.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii