Framantam un aluat din ingredientele de mai sus, si-l lasam la dospit pana i se dubleaza volumul.
Aluatul il impartim in gramajoare pe care le umplem cu cate una lingura varza calita. Cu ajutorul sucitorului, le intindem si le dam forma de placinta.
Intr-o cratita, punem putin ulei si prajim pe rand,placintele pe ambele parti. Le scoatem pe un prosop de hartie.
Sunt gustoase atat calde cat si reci.
Im perioada de post, le servim simple sau cu pasta de tomate deasupra.
Cand nu suntem in post, le servim cu smantana si marar tocat deasupra..
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii