Se face un aluat din cele 2 tipuri de faina,apa calda,drojdia dizolvata impreuna cu zaharul,amestecate cu sarea, semintele de in si uleiul.Se lasa la crescut 30 minute in cuptorul stins.Intre timp se marunteste varza in robotul de bucatarie si se caleste in ulei,presarandu-se piper verde si chimen dupa gust.Se imparte aluatul in 8 mingiute.Fiecare minge se intinde cu sucitorul si se aseaza 2 linguri de varza calita in centru,adunandu-se marginile de aluat pina ia din nou forma rotunda;se aplatizeaza cu palma pina ajunge la 1 cm grosime;se incinge o tigaie teflonata,se unge cu amestecul de ulei de masline si usturoi zdrobit si se prajeste la foc mic pe ambele parti.Ca sa alungati monotonia,prajiti 2-3 placinte in tigaie,iar din restul de aluat intindeti 2 foi pe care le umpleti cu varza si le coaceti in cuptor la 180 grade,unse evident cu amestecul delicios de ulei si usturoi.
Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureDoriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasaIntr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.
Budinca de cozonacRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii