Pasul 1 - Se mixeaza untul si zaharul.
Pasul 2 - Se adauga ouale pe rand, mixand bine dupa fiecare. Se cerne faina si se amesteca cu praful de copt.
Pasul 3 - Se adauga jumatate din cantitatea de faina si se mixeaza.
Pasul 4 - Se adauga jumatate din cantitatea de iaurt, se mixeaza, apoi se incorporeaza restul de faina si iaurt, mixand pana ce toate ingredientele sunt bine incorporate iar compozitia rezultata devine cremoasa. Cu ajutorul unei pensule de bucatarie, se unge vasul cu unt.
Pasul 5 si 6 - Se pune compozitia in vas si se presara afinele, presandu-le usor in compozitie. Se inchide capacul, se conecteaza aparatul, se seteaza optiunea BAKE, temperatura 180 ºC, timp de coacere 70 de minute api se apasa butonul START.
Cand prajitura va fi gata, aparatul va emite sunete de avertizare. Se deconecteaza aparatul, se deschide capacul, se lasa 10 minute sa se raceasca apoi se scoate vasul din aparat si se mai lasa prajitura inca 20-30 de minute sa se raceasca.
Se scoate apoi pe un gratar si se feliaza dupa ce s-a racit complet.
Reteta pregatita de Anca, @myclassiccuisine.blogspot.ro cu aparatul Philips Multicooker.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii