Folie de gelatina se inmoaie pt. cel putin 5 min. in apa rece.
Lichidul se incalzeste max. 40°C si faile de gelatina bine stoarse se amesteca pe rind in lichidul cald pina se topesc.
Daca cumva lichidul nu este destul de cald,sau se raceste intr-e timp si gelatina nu este fluida,sau nu pooate deveni fluida.
Recipientul cu lichid+ gelatina se introduce in alt recipiend cu apa calda si se amesteca pina ce gelatina devine lichida.
Iaurtul se amesteca cu zaharul(daca se pune) si cu gelatina si se pune pentru 10 min. la congelator.
Se scoate se amesteca si jumatate se toarna peste blatul din tava.
Se aseaza piersicile deasupra si se acopera cu restul cremei de jaurt.
Deasupra se aseza a doua jumatate de blat si totul se introduce la frigider pentru cel putin 3 ore.Eu am lasat peste noapte.
Prajutura se potioneaza ,se presara cu zahar pudra si daca se doreste se poate decora sau servi linga si frisca.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii