Incanta-ti familia cu prajitura cu foi de napolitana! Cel mai simplu si delicios desert, fara coacere, perfect pentru orice ocazie. Descopera reteta rapida si usor de facut.
Reteta de prajitura cu foi de napolitana este pe cat de simpla, pe-atat de gustoasa. Ingredientele principale sunt banale: foi de napolitana, biscuiti, nuci si cacao. Este un desert fara coacere, se prepara rapid si este delicios.
Biscuitii si nucile se maruntesc cu ajutorul unui robot sau se pot trece prin masina de tocate carne. Se pun apoi impreuna intr-un bol.
Pe foc, intr-un vas se pune laptele impreuna cu zaharul si cacaoa. Se amesteca continuu pana cand se dizolva zaharul, apoi se stinge focul. Se adauga untul cubulete, se lasa pana s-a topit, apoi se incorporeza esenta de rom.
Se toarna amestecul peste biscuitii si nucile macinate. Se amesteca bine pentru omogenizare si se lasa sa se raceasca.
Cu aceasta crema umplem foile de napolitana.
Peste prajitura cu foi de napolitana se aseaza o greutate si se da la rece o ora. Apoi se decoreaza cu ciocolata alba si cea neagra.
Reteta de prajitura cu foi de napolitana se portioneaza in forma dorita si se savureza cu placere.
Incearca si reteta de nuga de casa, rulada cu foi de napolitana si crema de cocos si caramel sau prajitura cu foi de napolitana si blat de nuga. Pofta buna!
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii